woensdag 30 oktober 2013

K3: De zieke kabouters!

Beste ouders We hebben een groot probleem! Alle kaboutertjes in het kabouterdorp zijn ziek geworden. Zij hebben dringend onze hulp nodig want zij willen graag een groot herfstfeest geven. Samen gaan wij de zieke kabouters helpen zodat het herfstfeest toch nog kan doorgaan. Zie hieronder al het harde werk, ze hebben het super gedaan!

Groetjes, juf Lisa

dinsdag 15 oktober 2013

Belgium's Got Talent!

Voor de liefhebbers: Via deze link kan je de VOLLEDIGE auditie zien en niet de geknipte versie van VTM. Nogmaals dank voor de vele steun, op naar de volgende ronde... En hopelijk weer een goede afloop!
LINK: http://www.youtube.com/watch?noredirect=1&v=aM1xWBKGJEw&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DaM1xWBKGJEw%26noredirect%3D1&app=desktop

Hiep hiep hoera Emke

Click to play this Smilebox greeting
Create your own greeting - Powered by Smilebox
This free digital greeting card customized with Smilebox

zaterdag 12 oktober 2013

BELGIUM'S GOT TALENT!

Vrijdag, 11 oktober, konden jullie mij in actie zien in Belgium's got talent! Voor diegene die het gemist hebben kunnen jullie via deze link nog eens kijken: http://vtm.be/belgiums-got-talent/fred-academy-tapdanst-tegen-200-kmh Zoals jullie horen in het filmpje, ben ik samen met mijn dansgenoten door naar de volgende ronde. Wij zijn heel blij om deze ervaring te mogen meemaken en hopelijk kunnen we ook op jullie stem rekenen, indien we in de liveshow terecht komen. Bedankt voor de vele steun!

Groetjes, Juf Lisa

K3: Een vriend voor mevrouw konijn!

Na het lange zoeken, na het bespreken van enkele huisdieren hebben we toch een ideale vriend gevonden voor mevrouw konijn... de CAVIA! Dit huisdiertje past volgens ons het beste bij mevrouw konijn. Het konijn kreeg ook een gepaste naam, zelf door de kids gekozen: Isabella! Bedankt voor je bezoekje in onze klas Isabella, we zullen je missen!